Η DreamTeam αναδεικνύει τον πολιτισμό και την τέχνη μέσα από την διοργάνωση εκδηλώσεων και βασικό της κοινωνικό έργο είναι η προσφορά στα παιδιά, στο περιβάλλον και στα ζώα για να δημιουργήσουμε έναν καλύτερα κόσμο!

Ο πολιτισμός μιας χώρας αποτελεί συνδετικό κομμάτι της κοινωνίας και οι τέχνες, ως μέσω έκφρασης του πολιτισμού, είναι πάντα απαραίτητο να έχουν βήμα μέσα από την διοργάνωση εκδηλώσεων, που στόχο έχουν την προαγωγή αυτών των τεχνών καθώς και των δημιουργών τους.

Τα παιδιά αποτελούν το μέλλον μιας κοινωνίας και όταν αυτά δοκιμάζονται, η αρωγή και υποστήριξη τους είναι βασικό μας μέλημα για το παρόν τους ενώ η προστασία του περιβάλλοντος και των ζώων για το μέλλον τους!

Με αυτό τον γνώμονα στο κοινωνικό μας έργο θα ανακυκλώνουμε τα εναπομείναντα υφάσματα που πετιούνται από την βιοτεχνία της μόδας και τους σχεδιαστές και θα δημιουργούμε πάνινα παιχνίδια και αντικείμενα που θα χαρίζουμε σε παιδιά που χρήζουν ανάγκης προσφέροντας τους χαρά και ελπίδα!

Παράλληλα θα υποστηρίξουμε τα θεσμικά δικαιώματα των ζώων καθώς και την δράση για την κατάργηση της χρήσης ζώων στην βιοτεχνία της μόδας

Γινόμαστε η φωνή των παιδιών, του περιβάλλοντος , των ζώων, του πολιτισμού και της τέχνης, δίνοντας βήμα για ένα καλύτερο κόσμο